Workshops

         Workshops & events

                                        

29.-30.august 2020 Yoga Games i DGI byen

OBS: Yoga Games er udsat fra marts til august pga. Corona-virus

Sted: DGI byen. Tietgensgade 65. København

Vi har en stand, som du er velkommen til at komme forbi - og så underviser vi gratis 2 gange i løbet af weekenden.

  • Lørdag 21/3 kl. 12.30-13.30 (In English)
  • Søndag 22/3 kl. 11.30-12.30 (på dansk)

Mere info om det største yoga event i Skandinavien: www.yogagames.org


Saturday 12.30 - 1.30 pm.  CrossYoga Flow in Freedom and Creativity
Join us in a unique vinyasa experience with Christ Centered Yoga. As we move, breath and meditate, we remember that we are also children - God’s children. We let go of stress and all that is holding us back from living as creative and free human beings.
You are welcome - no matter believes and spirituality. Try a new way of uniting with the Creator of pure love, freedom and creativity.

Instructor:
Rie Frilund Skårhøj (E-RYT). Founder of CrossYoga (RYS) in Europe. Rie is an author, consultant, speaker, fitness- and yoga instructor. She has been instructing for more than 10 years in Denmark as well as internationally. She hosts retreats, teacher trainings, workshops and offers free yoga classes on Youtube and much more. Rie lives in Copenhagen with her husband and 3 kids.


Søndag kl. 11.30 - 12.30. Find fred med CrossYoga slow
Er tempoet højt, og savner du ro og fred, er denne time noget for dig. CrossYoga er kristen yoga hvor vi kigger ind, ud og op gennem bevægelse, stræk, bøn og meditation. Elise vil guide dig til fordybelse og ro. Du kan slippe og overgive det tunge og stressfyldte til fredens Gud, som altid er nærværende.
Du er velkommen uanset yoga erfaring og religiøs overbevisning.


Instruktør:
Elise Bang (RYT200). Elise er en af grundlæggerne af CrossYoga og har det meste af sit liv dyrket yoga. Hun arbejder som yogainstruktør i forskellige studier. Hun afholder retræter og har en særlig passion for at give mennesker ro og fred gennem yoga.

Vi tager gerne ud og afholder

en workshop hos dig!

CrossYoga laver workshops af 1,5 til 7 timers varighed.

Er du interesseret i en CrossYoga workshop, så kontakt os endelig.

Type CrossYoga?

Vi laver alt lige fra blide stræk og meditation (CrossYoga slow) til mere intense timer med sved på panden (CrossYoga power). De to ting kan også kombineres sådan at man starter dagen med 'sved på panden', har et oplæg og afslutter workshoppen med en rolig CrossYoga slow.

Målgruppen kan være teenagere (fx konfirmander) eller ældre og alt der imellem.  Er der særlige hensyn, fx til dårlige rygge, knæ eller graviditet, tager vi høje for det.


Oplæg om krop, yoga, kristendom, meditation?

Afhængigt af længden på arrangementet er det oplagt også at inkludere et oplæg som for eksempel kan handle om 'Yoga filosofi og kristendom. Alternative temaer:' Krop og kristendom', 'Bøn og meditation'.


Det praktiske

Det kræver plads at være mange mennesker med en yogamåtte, så vær sikker på at der er plads. Det er vigtigt at der er ro i og omkring det lokale workshoppen afholdes i.

Vi kan typisk medbringe 15 måtter. Er der flere deltagere, skal du finde flere måtter... med mindre de fleste har deres egen.


Priser

Nogle af instruktører er selvstændige og andre har faste jobs. Vi vil typisk bede om et honorar for at komme ud. Alternativt arrangerer vi i fællesskab en fair deltagerbetaling. Når du står for / hjælper med arrangementet, skal du naturligvis ikke betale noget for at deltage!