Uddannelse

  Uddannelser

Mini CrossYoga kursus

Vi håber på et nyt kursus i 2020

Minikursus for dig, som allerede er uddannet yogainstruktør


Denne 10 timers uddannelse giver dig kompetencer til at lave en time med et kristent udgangspunkt.

Rie Skårhøj (E-200ryt) er uddannelsesansvarlig.

Uddannelsen indeholder følgende:

  • 2 CrossYoga materclasses
  • Hvad er kristen yoga / Crossyoga?
  • Oplæg og samtale om forholdet mellem yoga filosofi og kristendom. Er der yoga praksisser som vi ikke bruger i CrossYoga?
  • Oplæg, afprøvning og redskaber til at lede en række forskellige meditationer. Vi bruger både bibelske mantra meditationer, korte og lange visuelle meditaitoner, kropsscanninger osv.
  • Oplæg og samtale: Hvordan tematiserer du en kristen yogatime ved brug af forskellige redskaber fx bibelvers, bøn, meditation, musik, spørgsmål osv.
  • Yogaens udvikling, hands on assists eller andet emner afhængig af behov og interesse
  • Øvetid hvor I som deltagerne instruerer hinanden og afprøver de lærte ting
  • Efter endt kursus, skal du lave en video eller på anden vis demonstre, at du har forstået og kan bruge det, som du har lært. (En slags minieksamen)

Herefter får du et CrossYoga certifikat.


Pris

Kurset koster omkring 2500kr. for dem som ønsker et CrossYoga certifikat. 

Der vil være noget læsestof på engelsk og dansk som forberedelse.

Prisen inkluderer et års medlemskab af CrossYoga dvs. adgang til online ressourcer til instruktører, plakater, postkort fx'. (Værdi 450 kr.)

Vil du gerne med, men ikke er instruktør, kan du deltage på det meste af workshoppen som 'deltager.'


INTERESSERET?

Skriv en mail til rie@crossyoga.dk

hvis du vil skrives op til næste kursus.


Muligvis vil kurset blive afholdt på engelsk. Kontakt os hvis det er et problem!


Hvis du vil stå for alt det praktiske, kan samle en flok på min. 5 personer og finde et (delvist) gratis lokale vi kan være i, vil du som arrangør kunne få 75% rabat på kurset.

CrossYoga har basisaktiviteter så som faste hold og uddannelser både for dig som ikke er instruktør endnu og for dig, som er uddannet yogainstrukør, men gerne vil lære at lave 'kristne yoga'.

På sigt vil vi også lave børneyoga uddannelser, uddannelser for instruktører som har interesse i traume sensitiv eller restorativ yoga.


Er du interesseret i at CrossYoga  kommer til dig, så kontakt os endelig. Vil du prøve det på egen krop, kan du se en af de videoer som vi har lavet.

Nyt kursus i 2021.

Skriv en mail hvis du vil sikre dig mere info!

CrossYoga's børneyoga uddannelse


Bevægelse, leg, bibelhistorier og bøn i børnehøjde. Disse ting er essensen af CrossYogas børneyoga for de 4 til 11 årige. Mange børnekirker har tradition for at børnene skal sidde stille og lytte til en historie fra en børnebibel.
I kristen børneyoga leges historierne ind med bevægelser og involvering. Der afsluttes evt. med hvilestilling, men man kan spille en rolig sang eller bede en bøn.


Afhængig af børnenes alder og livlighed, varer børneyoga delen typisk 20 til 40 minutter. Er der behov for længere tid, vil der være en række lege som man kan bruge.

CrossYoga's børneyoga minder altså ikke ret meget om 'klassisk' yoga. Vi bruger begrebet 'børneyoga' fordi det svarer til den 'børneyoga', som man kan møde i børnehaven eller skolen.


På denne video kan du høre mere om CrossYogas børneyoga uddannelse.
Instruktørudannelse for dig, som ikke har instruktør erfaring!


Du kan tage en kort og billig uddannelse på 3 moduler eller en dobbelt så lang uddannelse på 5 moduler (certificeret via Yoga Alliance)

CrossYogas uddannelse har et kristent fundament, men du behøver ikke være kristen for at deltage. Uddannelsen er også 'generel' således at du efterfølgende  kan undervise i yoga i hvilken som helst sammenhæng.


Hver vinter/forår afholder CrossYoga en weekend uddannelse.