Lederteamet

Lederteamet

bag CrossYogaLederteamet bag CrossYoga har til formål at udviklike netværket og sikre at CrossYoga fortsat har et sundt kristent fundament.


CrossYoga. Rie laver kristen yoga
Charlotte laver kristen yoga. CrossYoga i Norge


Charlotte Fadvad (CrossYoga 200 ryt)

Charlotte bor i Oslo og er uddannet socialrådgiver / socionom og har en baggrund i danseverdenen. Hun har videreuddannet sig inden for traumesensitiv yoga. Charlotte ønsker om at skabet et rum hvor mennesker kan finde ro, fysisk og psykisk sundhed og fornyet styrke og energi. 

Hun drømmer om at formidle håb og kraft i sandheden om sig selv som elsket, ønsket og værdifuld samt invitere mennesker til at opleve Guds uendelige kærlighed.

Charlotte er leder af CrossYoga i Norge.

Charlotte@crossyoga.org


Elsebeth Carlsen (CrossYoga)

Elsebeth er uddannet lærer med videreuddannelse inden for specialpædagogik. Nu har hun en lille garnforretning.

Elsebeth savnede et rum, hvor hendes kristne tro også inddrog kroppen og dens "sprog", et sted, hvor tilbedelse blev mere end ord og toner, og herigennem mødte hun CrossYoga.

Elsebeth er optaget af at bruge de klassiske bevægelser fra yogaen til at skabe et stille og afstressende rum i hverdagen til at søge Gud.


Elsebeth@crossyoga.dk

Elsebeth laver CrossYoga Kristen yoga

Berit Frøvik Laursen (CrossYoga 200 ryt)

Berit har dyrket yoga i forskellige former i en del år. For to år siden stiftede hun bekendtskab med kristen yoga  og elskede det. Derfor er hun siden selv blev uddannet CrossYoga instruktør.

Berit siger: Yoga for mig er et redskabt til en sundere krop, et roligere sind og det også en åndelig praksis, der styrker mit indre.
Jeg nyder at dyrke yoga i kirkerummet eller udenfor i naturen (når vejret tillader :-) Men yoga kan vi dyrke alle steder og alle kan være med! Det er skønt! 


Berit@crossyoga.dk

Elise Bang (200 ryt) (I øjeblikket på orlov)

Med-grundlægger af CrossYoga.

Elise bor på Nørrebro, og har en kandidatgrad i Folkesundhedsvidenskab. Elise har praktiseret flere forskellige yogadicipliner i over 15 år, og har 2 års undervisningserfaring. Elise mener, at vores krop er en gave fra Gud, og vi skal benytte til at tilbede ham. CrossYoga kan i følge Elise, være vejen til at skabe en bedre relation med Jesus, og dermed også tættere og mere kærlige relationer med andre. Elise kommer i Byens Valgmenighed.


Elise@crossyoga.dk

Elise laver CrossYoga som er kristen yogaRie Frilund Skårhøj   (CrossYoga E-200 ryt)

Leder og grundlægger af CrossYoga.

Rie er uddannet sociolog, forfatter, foredragsholder og konsulent i sin egen virksomhed 'Ledfrivillige.dk'  (www.ledfrivillige.dk)  Hun har dertil læst en 2 årig teolog- og menighedsbaseret uddannelse i Malmø. Rie kommer sammen med hendes mand og tre børn i KBHfri.

Ved siden jobbet som foredragsholder mm., arbejder hun som instruktør i Fitnessworld og underviser bl.a. i yoga. I sommeren 2014 fik Rie visionen om at starte  'yoga kombineret med kristen bøn og meditation' og i den anledning fandt hun Yogafaith som voksede ud i CrossYoga.

Rie har bl.a. skrevet bogen: Andagter og Meditationer med kroppen. Hun tilbyder uddannelser og retræter.

Rie er daglig frivillig leder af CrossYoga i Danmark og Europa.

Mail: Rie@crossyoga.dk