Workshops

bøn, meditation og bevægelse i kærlighedens lys

Workshops

Crossyoga laver workshops af 1,5 til 8 timers varighed.

Vi kommer gerne rundt i Danmark hvis du har lyst til at få besøg af os!

 

Er du interesseret i en Crossyoga eller Yogafaith workshop, så kontakt os endelig.

Vi søger den

ultimative skønhed

Type Crossyoga?

Vi laver alt lige fra blide stræk og meditation (Crossyoga slow) til mere intense timer med sved på panden (Crossyoga power). De to ting kan også kombineres sådan at man starter dagen med 'sved på panden', har et oplæg og afslutter workshoppen med en rolig Crossyoga slow.

Målgruppen kan være teenagere (fx konfirmander) eller ældre og alt der imellem.

Er der særlige hensyn, fx til dårlige rygge, knæ eller graviditet, tager vi høje for det.

 

Oplæg om krop, yoga, kristendom, meditation?

Afhængigt af længden på arrangementet er det oplagt også at inkludere et oplæg som for eksempel kan handle om 'Yoga filosofi og kristendom. Alternative temaer:' Krop og kristendom', 'Bøn og meditation'.

 

Det praktiske

Det kræver plads at være mange mennesker med en yogamåtte, så vær sikker på at der er plads. Det er vigtigt at der er ro i og omkring det lokale workshoppen afholdes i.

Vi kan typisk medbringe 15 måtter. Er der flere deltagere, skal du finde flere måtter... med mindre de fleste har deres egen.

 

Priser

Nogle af instruktører er selvstændige og andre har faste jobs. Vi vil typisk bede om et honorar for at komme ud. Alternativt arrangerer vi i fællesskaben fair deltagerbetaling. Når du står for / hjælper med arrangementet skal du naturligvis ikke betale noget for at deltage! Du vil få tilbudt muligheden for at deltage på Crossyoga events og Crossyogauddannelsen med en særlig rabat.

Kontaktinformation

 

Send en mail til:

rie@crossyoga.dk