Uddannelse

Mini instruktørkursus for dig som allerede er uddannet yogainstruktør

 

Denne 10 timers uddannelse giver dig kompetencer til at lave en time med et kristent udgangspunkt.

Rie Skårhøj (E-200ryt) er uddannelsesansvarlig.

 

Uddannelsen indeholder følgende:

  • 2 CrossYoga materclasses
  • Hvad er kristen yoga / Crossyoga?
  • Oplæg og samtale om forholdet mellem yoga filosofi og kristendom. Er der yoga praksisser som vi ikke bruger i CrossYoga?
  • Oplæg, afprøvning og redskaber til at lede en række forskellige meditationer. Vi bruger både bibelske mantra meditationer, korte og lange visuelle meditaitoner, kropsscanninger osv.
  • Oplæg og samtale: Hvordan tematiserer du en kristen yogatime ved brug af forskellige redskaber fx bibelvers, bøn, meditation, musik, spørgsmål osv.
  • Yogaens udvikling, hands on assists eller andet emner afhængig af behov og interesse
  • Øvetid hvor I som deltagerne instruerer hinanden og afprøver de lærte ting
  • Efter endt kursus, skal du lave en video eller på anden vis demonstre, at du har forstået og kan bruge det, som du har lært. (En slags minieksamen)

 

Herefter får du tilsendt et CrossYoga certifikat.

 

Pris

Kurset koster 2500kr.

Der vil være noget læsestof på engelsk og dansk som forberedelse.

De 2500 kr inkluderer medlemskab af CrossYoga dvs. adgang til ressourcer, plakater, postkort og bogen 'Andagter og meditationer med kroppen'..

 

Hvis du vil stå for alt det praktiske, kan samle en flok på min. 5 personer og finde et (delvist) gratis lokale vi kan være i, vil du som arrangør kunne få 75% rabat på kurset.

CrossYoga har basisaktiviteter så som faste hold og uddannelse både for dig som ikke er instruktør endnu og for dig, som er uddannet yogainstrukør, men gerne vil lære at lave 'kristne yoga'.

På sigt vil vi også lave børneyoga uddannelser, uddannelser for instruktører som har interesse i traume sensitiv eller restorativ yoga.

 

Er du interesseret i at CrossYoga kommer til dig, så kontakt os endelig. Vil du prøve det på egen krop, kan du se en af de videoer som vi har lavet.

Instruktørudannelse for dig, som ikke har instruktør erfaring!

 

Du kan tage en kort og billig uddannelse på 3 moduler eller en dobbelt så lang uddannelse på 5 moduler (certificeret via Yoga Alliance)

 

CrossYogas uddannelse har et kristent fundament, men du behøver ikke være kristen for at deltage. Uddannelsen er også 'generel' således at du efterfølgende kan undervise i yoga i hvilken som helst sammenhæng.

 

Du kan læse MEGET mere om uddannelsen med start janauar 2019. Se her

bøn, meditation og bevægelse i kærlighedens lys

Uddannelser

Kontaktinformation

 

Send en mail til:

rie@crossyoga.dk