Om Crossyoga

bøn, meditation og bevægelse i kærlighedens lys

Om

CrossYoga

Kom og bliv transformeret!

 

Transformationen vil ske, men ikke øjeblikkeligt. Stræk for stræk, stilling for stilling. Uden at forcere noget vil du igennem fortsatte øvelser opleve en forvandling fysisk og mentalt.

 

Formålet med CrossYoga er at søge Gud og hans intention med livet gennem bevægelser som kendes fra yoga. I en CrossYoga / YogaFaith session er vores praksis rettet mod Gud. Udøveren vil få mulighed for at give sig hen og blive guidet ind i en dybere rodfæstelse af sin tro. De fysiske øvelser vil give sved på panden og gavne kroppen på adskillige måder og er på den måde ikke anderledes fra yogastillinger anvendt i andre yogaformer.

 

CrossYoga bygger på Bibelen og det kristne livs- og menneskesyn. Vi anvender ikke hinduistisk eller anden østlig religiøs overbevisning på vores timer.

 

 

En typiske session / time

En typisk CrossYoga session varer 1time og falder ind under en af følgende kategorier:

 

CrossYoga Intro (For dig som er ny og vil introduceres til CrossYoga.)

CrossYoga Slow (Rolig yoga hvor der bruges længere tid i hver stilling.)

CrossYoga Flow (Vi glider roligt fra stilling til stilling og afslutter typisk med dybere stræk.)

CrossYoga Power (Ligesom flow, men udfordre i højre grad din muskelstyrke, da nogle stillinger er mere udfordrende.)

 

Vi starter med en refleksion, fx over et bibelvers, digt eller et eksistentielt tema, som Bibelen siger noget om. Instruktøren vil også bede en bøn. Derefter følger ca. en times yoga, hvor du trygt guides igennem de forskellige stillinger.

 

Undervejs kan instruktøren opfordre til at meditere over det tema, som blev givet i begyndelsen af timen. Instruktøren bruger et åbent sprog, for at hjælpe dig til at vandre på egen åndelige rejse. Nogle instruktører bruger kristen musik for at skærpe udøverens fokus.

 

Vi slutter sessionen af med en meditation på 5-10 minutter i hvilestilling. Vejrtrækningen er helt central i yoga og bevirker i sig selv en meditativ tilstand under alle bevægelserne. Men en integreret del af yoga er hvilestillingen, hvor udøveren ligger på ryggen helt afslappet. I et samfund med lurende stress og præstationsangst må øvelse i at være til- helt stille- ikke underkendes. Udøveren vil inspireres til at finde en ro, der ikke kan overmandes af myldrende tanker.

Der kan i nogle sessioner være mulighed for at dele oplevelser eller ord, som vi fik under yogaen eller meditationen.

 

CrossYoga er en dansk / skandinavisk / europæisk søster organisation til Yogafaith. Flere instruktører er både Crossyoga og Yogafaith instruktør.

 

Kontaktinformation

 

Send en mail til:

rie@crossyoga.dk