Lederteamet

Lederteamet

bag CrossYogaLederteamet bag CrossYoga har til formål at udviklike netværket og sikre at CrossYoga fortsat har et sundt kristent fundament.Charlotte Fadvad (CrossYoga 200 ryt)

Charlotte er nordmand bosat i Oslo.

Mere information om Charlotte følger


Charlotte@crossyoga.orgLouise Rostgaard (CrossYoga instruktør)

Louise er klinisk diætist. Hun er der ud over uddannet mindfulness-, pilates- og Crossyoga instruktør. Hun er selvstændig diatist med fokus på online forløb som handler om sunde og varige vægttab. Læse mere på www.Louiserostgaard.dk

Louise@crossyoga.dk


Sarah Krøger Ziethen

Sarah  er præst i Roskilde Domkirke. CrossYoga instruktør og på landsholdet i issvømning. Sarah har i de sidste år kombineret hendes interesse for kristen sjælesorg med en kropslig praksis. Sarah står bl.a. for natkirken i domkirken og der underviser hun også i CrossYoga.Elise Bang (I øjeblikket på orlov)

Grundlægger af CrossYoga.

Elise bor på Nørrebro, og har en kandidatgrad i Folkesundhedsvidenskab. Elise har praktiseret flere forskellige yogadicipliner i over 15 år, og har 2 års undervisningserfaring. Elise mener, at vores krop er en gave fra Gud, og vi skal benytte til at tilbede ham. CrossYoga kan i følge Elise, være vejen til at skabe en bedre relation med Jesus, og dermed også tættere og mere kærlige relationer med andre. Elise kommer i Byens Valgmenighed.

Elise@crossyoga.dk


Rie Frilund Skårhøj   (CrossYoga E-200 ryt)

Leder og grundlægger af CrossYoga.

Rie er uddannet sociolog, forfatter, foredragsholder og konsulent i sin egen virksomhed 'Ledfrivillige.dk'  (www.ledfrivillige.dk)  Hun har dertil læst en 2 årig teolog- og menighedsbaseret uddannelse i Malmø. Rie kommer sammen med hendes mand og tre børn i KBHfri.

Ved siden jobbet som foredragsholder mm., arbejder hun som instruktør i Fitnessworld og underviser bl.a. i yoga. I sommeren 2014 fik Rie visionen om at starte  'yoga kombineret med kristen bøn og meditation' og i den anledning fandt hun Yogafaith.

Mail: Rie@crossyoga.dk