Lederteamet

Lederteamet

bag CrossYoga

 

 

Lederteamet bag CrossYoga har til formål at udviklike netværket og sikre at CrossYoga fortsat har et sundt kristent fundament.

 

 

Charlotte Fadvad (CrossYoga 200 ryt)

Charlotte er nordmand bosat i Oslo.

Mere information om Charlotte følger

 

Charlotte@crossyoga.org

 

 

Louise Rostgaard (CrossYoga instruktør)

Louise er klinisk diætist. Hun er der ud over uddannet mindfulness-, pilates- og Crossyoga instruktør. Hun er selvstændig diatist med fokus på online forløb som handler om sunde og varige vægttab. Læse mere på www.Louiserostgaard.dk

Louise@crossyoga.dk

 

Sarah Krøger Ziethen

Sarah er præst i Roskilde Domkirke. CrossYoga instruktør og på landsholdet i issvømning. Sarah har i de sidste år kombineret hendes interesse for kristen sjælesorg med en kropslig praksis. Sarah står bl.a. for natkirken i domkirken og der underviser hun også i CrossYoga.

 

 

Elise Bang (I øjeblikket på orlov)

Grundlægger af CrossYoga.

Elise bor på Nørrebro, og har en kandidatgrad i Folkesundhedsvidenskab. Elise har praktiseret flere forskellige yogadicipliner i over 15 år, og har 2 års undervisningserfaring. Elise mener, at vores krop er en gave fra Gud, og vi skal benytte til at tilbede ham. CrossYoga kan i følge Elise, være vejen til at skabe en bedre relation med Jesus, og dermed også tættere og mere kærlige relationer med andre. Elise kommer i Byens Valgmenighed.

Elise@crossyoga.dk

 

 

 

 

 

Rie Frilund Skårhøj (CrossYoga E-200 ryt)

Leder og grundlægger af CrossYoga.

Rie er uddannet sociolog, forfatter, foredragsholder og konsulent i sin egen virksomhed 'Ledfrivillige.dk' (www.ledfrivillige.dk) Hun har dertil læst en 2 årig teolog- og menighedsbaseret uddannelse i Malmø. Rie kommer sammen med hendes mand og tre børn i KBHfri.

Ved siden jobbet som foredragsholder mm., arbejder hun som instruktør i Fitnessworld og underviser bl.a. i yoga. I sommeren 2014 fik Rie visionen om at starte 'yoga kombineret med kristen bøn og meditation' og i den anledning fandt hun Yogafaith.

Mail: Rie@crossyoga.dk