Bog: Andagter

GRATIS

Her ser du et eksempel på en sekvens til bogen. Du kan downloade eller se alle sekvenser på denne side

Køb bogen for 239 kr.

inkl. fragt koster den 254 kr.

Eller hent /se sekvenser til bogen

“Jeg er dårlig til at meditere, mine tanker farer rundt!”

“Jeg får sjældent holdt andagt eller læst i Bibelen”

“Jeg kan ikke sidde stille og be’ ret længe af gangen”

 

Måske ser din verden ud som min?

Hvis det er tilfældet, så er denne bog skrevet til dig. Den er skrevet til dig som vil lære at meditere. Den er skrevet til dig, som ikke vil bruge mange timer om ugen på meditation, men som gerne vil meditere lidt. Den er skrevet til dig, som tror og ved, at tid med Gud er godt, men har svært at finde mental ro og tid til at ‘sætte sig ned’ og læse i Bibelen.

 

I denne bog får du unikt sammensatte andagter med meditation og bevægelse. Vores forstand er vigtig og en gave vi har fået, men vores åndsliv bliver fattigt, hvis vi tror, at alt skal begribes med forstanden. I denne bog bruger du kroppen til bevægelse, til bøn og til meditation. Du bliver ikke spurgt om at ‘tænke eller reflektere’, men til fx at ‘mærke, forestille dig, kigge, skrive’ osv. Du bliver opfordret til at involvere kroppen i din bøn.

 

Hver af de 44 andagter indeholder fire elementer: En bevægelsessekvens, en bibeltekst og bøn, en ‘pause’ hvor der indgår forskellige sanselige eller meditative elementer og en afsluttende meditation over en kort sætning fra Bibelen.

 

Velkommen til et måske helt nyt perspektiv på krop,

bevægelse, bøn og meditation.

 

Dorte Kappelgaard har skrevet de smukker bønner i bogen. Hun har der ud over også skrevet digtsamlingen "Bevægelser" (Jorinde & Joringel 2013) og er medforfatter til "Ord vind kød - poetiske tekster til kirkeåret" (Eksistensen 2016).

 
 
 
 
 
Jeg betaler via Mobilpay: 38798
Konto-overførsel
 

Bestil bogen her på siden til og med 18. dec

 

Jeg skriver gerne en hilsen i bogen - hvis du synes det er hyggeligt :-)

For én bog, betaler du 254 kr. inkl. fragt. Vil du hente bogen i Vanløse eller på Nørrebro i Kristuskirken, er det den lidt billigere mulighed!

 

Køber du mere end 3 bøger, koster fragten 50 kr.

 

Overfør via mobilpay 38798 eller kontooverførsel.

Bogen sendes, når der er betalt.

Hvis du gerne vil hjælpe CrossYoga med at udbrede Guds kærlighed, kan du give os et 'støttemedlemskab' for 450 kr. årligt!

Vælger du at støtte os, får du rabat på bogen!

Læs meget mere her